NYE CHUCKS VI ALLE BURDE HA'

PITTI PÅ FORSKUD

img_9340Min personlige festivalsæson er snart overstået, og om lidt bliver jeans byttet ud med stumpet hør, for undertegnede skal ned og rapportere fra herremodens mekka i Firenze – intet ringere end Pitti Uomo. Temperaturerne siger +35 grader Celsius, så de stumpede hørbukser er skam ingen spøg. Som jeg sad og talte med en af mine rejsefæller til den forestående tur, spottede jeg disse tjekkede koreanere på Kongens Nytorv, og synes ikke, at I skulle snydes for, hvordan man reelt kommer i stemning til formålet. Bare sku’ mod Seoul, de fatter det!

Spøg til side. Jeg glæder mig til at ramme det italienske, og til at suge til mig af indtryk og peacocks. Det bliver en stor pølsefest, og jeg er søreme også gæst.

Ciao bella!

   

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYE CHUCKS VI ALLE BURDE HA'