EN GENIAL SKJORTE

NYE CHUCKS VI ALLE BURDE HA’

su17_conv_crht_product_group_loPå torsdag går disse babies live i henholdsvis Norse og den danske Carhartt WIP flagship. Og ganske enkelt: det er sko vil alle burde ha’ bare én af, og i øvrigt er det et samarbejde, som skulle have set dagens lys for alt for lang tid siden: Carhartt WIP & Converse i en kærlighedserklæring til workwear og canvas naturligvis.

Kollektionen består af tre Chuck Taylor All Star ’70 Ox sneakers i Carhartt WIPs farver og drill-, canvas- og ripstop kvaliteter. Få detaljer tilføjer den øvrige genkendelighed fra Carhartt WIPs base i workwear med triple syninger og røde markeringer på ydersolen.

On the money! Regn med DKK 850 fra sparekontoen.

Ciao!

   

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN GENIAL SKJORTE