METAL HEALTH CLUB

EN GENIAL SKJORTE

img_8217 img_8218

Kender du dage, hvor solen står højt på himlen, temperaturerne er højere end gennemsnittet, og du gerne vil stadse dig lidt op uden at være for meget? Ja? Jeg har fundet en genial skjorte til formålet. Jack & Jones har som en af deres seneste sommernyheder begået en forrygende skjorte i bomulds-hør-mix, og den sidder PRÆCIS som den skal: afslappet, overlegen, tilpas. Kan varmt anbefale den, og skulle ovenstående farve ikke ligefrem være din, findes der rigeligt med farver. Ikke så meget snak, bare køb og nyd.

   

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

METAL HEALTH CLUB