LAG PÅ LAG OG FARVELADE

“DEN HUE DER, HVOR’ DEN FRA?”

beams-wool-watch-cap-1141-2168-247-45-orange

Det er hverken første eller sidste gang, at jeg i morgen når jeg har en af mine elskede huer på, bliver spurgt, hvor den er fra. Af en eller anden årsag dukkede den ene halvdel – mine Diamond G huer aldrig op på GANT’s online shop, men til gengæld kan huer magen til mine skønne Beams+ babies endelig shoppes på nettet i en shop nær dig. Smæk lidt farve på drengen, og pas på den til de næste sæsoner også, ja? Caliroots har dig.

beams-wool-watch-cap-1141-2168-247-05-off-white beams-wool-watch-cap-1141-2168-247-15-grey

   

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LAG PÅ LAG OG FARVELADE