WHEN FRIDAY COMES DOWN

PASTIME IN GOOD COMPANY

Indlægget er lavet i samarbejde med Hardy’s Wine.

Udover at være et absolut fortryllende stykke klassisk musik, er “pastime in good company” ét af mine foretrukne fraser, da den for mig tæt på symboliserer formålet med livet. Og i aftes blev der både spillet og nydt det gode selskab. I anledningen af, at jeg var blevet mandsopdækket af australske Hardy’s Wine, som havde været så elskværdige at overdynge mig med fantastisk vin, krævedes der naturligvis også fantastisk mad til at matche. En opgave jeg havde taget på mine skuldre.

Trods der også stod et par gode hvide fra Hardy’s på vinreolen, havde jeg i dagens anledning sat mig for, at vi skulle nyde al den rødvin vi kunne. Hardy’s havde sendt hvad jeg formodede var en lidt sød og mild Shiraz min vej, og idet man ikke skal være meget connaiseur for at vide, at rødvin unægteligt går bedst med kød end fisk, var dét afgjort på forhånd.

Som i min påklædning er mit madprincip også “impress with less”. Benyttede derfor solskin og gode vibrationer i luften, til at shoppe mig fattig i gode råvarer fra Torvehallerne: dansk lammesteak, italienske babytomater, græsk ost og oliven. Den ligger lige til højrebenet og med en god syrlig balsamico over salaten, går salt og syrlighed fra maden blandet med en skarp men sød rødvin op i en betydelig højere enhed.

A #HardysMatch made in heaven.

We made it. Fra første tår til sidste bid, må jeg blankt erkende, at jeg har fundet mig en ny favoritvin, som jeg glædeligt betaler lidt ekstra for at nyde i tide og i utide. En varm anbefaling herfra til ‘William Hardy Langhorne Creek Shiraz 2015′ og resten af Hardy’s familien: vi ses igen, believe me!

Hardy’s har i øjeblikket en rigtig god omgang winnings på deres Facebook-side, så er du i vinderhumør, anbefaler jeg, at du hopper derind og vinder dig lidt lækkert til ganen. https://www.facebook.com/hardyswinesdanmark/

skaermbillede-2017-03-10-kl-16-02-30skaermbillede-2017-03-10-kl-16-02-06 img_6099fullsizerender

   

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHEN FRIDAY COMES DOWN