NYKLASSISK KLOKKEVÆRK

WHEN FRIDAY COMES DOWN

anderson-paak-6f1e9487-2b35-4a36-9137-af34022ebca6Anderson .Paak er meget simpelt det man kan betegne som et musikalsk vidunder. Det var min gode kammerat der i sin tid mere eller mindre tvangsindlagde mig til at give Anderson .Paak en chance og et lyt, og jeg har ikke fortrudt det. Musikeren der har sine rødder i gospel og amerikansk kirkemusik, tager den i anledning af sin Grammy-nominering “back to the church” med nummeret “Come Down” – og det er den eneste rigtige måde at starte en februarkold fredag på.

   

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYKLASSISK KLOKKEVÆRK