RIMELIG REBELSK

NYKLASSISK KLOKKEVÆRK

“Klokkeværk” er et forrygende ord. Det rummer så meget godt og bruges alt for lidt. Ligesom så mange andre ord i den retskrivning. Jeg nævner i rap: “klaphat”, “fjols” og “nar”. Heldigvis findes der her i vores lille andedam også nye designvirksomheder, der kan bringe klassiske dyder op til dato. Richardt Mejer er et perfekt eksempel herpå.

Ud af en fælles passion for ure gennem et livslangt venskab så Richardt (&) Mejer første gang dagens lys i 2015. Inspirationen er tydelig, men den danske designarv får nyt og tidsvarende liv med Richardt Mejers ure. Signature Collection var første ur i rækken, og er netop blevet fulgt op af Daily Collection: et klassisk look som, hvis man er i humøret til det, også fåes i en overlegen legesyg version. Klart min favorit.

Richardt Mejer.

rm-front-50-1800x900 rm-front-53-1800x900-jpg rm-front-daily-1800x900 rm-front-daily-white-1800x900

   

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RIMELIG REBELSK