• Kristian Brandt
 • FORREST and BOB
 • Virg The Bird
 • Preppy Beast
 • Danskmode
 • Portrait De L\'homme
 • ···
FØLG MED HOS SKAGEN I DAG

FANDT DU VINTERBOMBEREN?

jackjones_2 skagen_4Smækkede det her skarpskud afsted på Instagram i går, hvilket resulterede i et par kommentarer ifht. jakken. Den er gedigen, og det må jo tilsyneladende stå frem på billedet, at jeg er kæmpe fan af den – og det på trods af, at jeg sjældent har syntes, at bomberjakker var “cool burger”. Denne uld-sag fra Jack & Jones overvandt mig dog med det samme, da jeg blev overrasket på julegaveindkøb af en dygtig butiksassistent i går. Job well done, jeg elsker den! Find den hos J&Js mere progressive linie CORE by Jack  Jones.

   

1 comment

 • Christoffer

  Kan man bruge uld-bomberen, som stikketrøje eller er den bedst som jakke? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FØLG MED HOS SKAGEN I DAG