FØLG MED HOS SKAGEN I DAG

FANDT DU VINTERBOMBEREN?

jackjones_2 skagen_4Smækkede det her skarpskud afsted på Instagram i går, hvilket resulterede i et par kommentarer ifht. jakken. Den er gedigen, og det må jo tilsyneladende stå frem på billedet, at jeg er kæmpe fan af den – og det på trods af, at jeg sjældent har syntes, at bomberjakker var “cool burger”. Denne uld-sag fra Jack & Jones overvandt mig dog med det samme, da jeg blev overrasket på julegaveindkøb af en dygtig butiksassistent i går. Job well done, jeg elsker den! Find den hos J&Js mere progressive linie CORE by Jack  Jones.

   

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FØLG MED HOS SKAGEN I DAG